středa 31. srpna 2011

Manifest „Veřejnost proti korupci“. Česká společnost prochází zásadní krizí demokratické politiky.

Morální rozměr listopadové revoluce 1989, která svrhla komunismus a zavedla zde demokracii, byl tímto procesem těžce poškozen.

Korupce se stala systémovou součástí politiky a nástrojem privatizace veřejné moci. Nevymlouvejme se však na politiky, za stávající situaci jsme odpovědni všichni.

I proto vyhlašujeme válku korupci a korupčníkům.

Nechceme nečinně přihlížet tomu, jak se ztrácí občanské svobody, jak se svobodná společnost dusí v objetí mafiánského kapitalismu, neboť pasivní přihlížení je druhem spoluúčasti.

Jsme přesvědčeni, že mafiánský kapitalismus, a z něj vzcházející korupci, lze zásadněji potlačit pouze systémovými změnami.

Ani demokratický průběh voleb, ani částečná výměna politiků po volbách totiž nic nevyřeší, pokud radikální reforma výrazně neztíží podmínky pro systémovou korupci.

Čti, český národe. Byli jsme hrdinové, teď ležíme v bahně. Generální stávka bude.

současný politický systém u nás nereformovatelný. "Bude proto nutná naprostá demolice všeho, na čem byl postaven a vybudování nových pravidel - samozřejmě se zcela novými lidmi

Cizáci nám brali majetek, teď se to děje opět

"To, co se dělo po dlouhá staletí, kdy nám přicházející cizáci brali náš majetek, půdu a ženy, se v moderní obdobě děje i dnes. Našemu národu dokonce hrozí, že klesne na ještě nižší úroveň, než je úroveň někdejších agresorů, kteří ho o tolik připravili.

Pehe: Musíme něco udělat. Jinak lidé začnou demolovat

"Když se přijedete podívat do mlýna, který ještě před nedávnem byl váš, zjistíte, že v něm za pár krejcarů do úmoru dřou nádeníci z okolních vesnic a tučný zahraniční majitel, pokud se zrovna neobveseluje s chudými dívkami z okolí, počítá vydělané stříbrňáky, které pak v truhlách převáží do ciziny.

To je zhruba obraz toho, co Václav Klaus provedl s naší ekonomikou," uvádí svůj pohled na věc publicista a bývalý politický vězeň.

sobota 27. srpna 2011

Sluknovsko, pravicový rozvrat zeme

Rozkradani statniho rozpoctu, tunely, nezamestnanost.

Bezpeci, a pocit bezpečí, se vytraci ze Sluknovskeho vybezku.

Za současnou vyostřenou situaci v Rumburku podle něj může také to, že místní radnice v porovnání s Varnsdorfem nebo Krásnou Lípou zanedbává prevenci - například každodenní terénní práci či podporu zaměstnanosti.

Ve Šluknovském výběžku je totiž bez práce kolem 12 procent obyvatel, vysoký podíl populace má navíc jen základnívzdělání.

http://zpravy.idnes.cz/starostove-na-sluknovsku-pribyly-stovky-chudych-vladni...

čtvrtek 25. srpna 2011

Vládní komise uzavřela vyrovnání s církvemi, přechodné období potrvá 17 let. Jake vyrovnani?

První tři roky budou církve dostávat 1,4 miliardy ročně, hlavně na platy a administrativní záležitosti. V dalších letech se podpora bude každoročně krátit o pět procent až k nule.

Katolicka cirkev se postavila za Hitlera, nemela by tedy mit pravo na nejake restituce ci nahrady.

Západ Čech se stále chvěje, zemětřesení může pokračovat  – Novinky.cz

Drahé mobily, nechutné potraviny? Češi se začínají bránit! >Zastavte rozkradani, rozvrat naroda.

Také vás štve, že si z vaší peněženky dělají nadnárodní korporace během svého působení v tuzemsku Dobrý den? Proč jsou u nás služby dvakrát až třikrát tak drahé, než v zahraničí, proč jsou u nás potraviny jednou až dvakrát méně kvalitní, než v zahraničí? Stali jsme se odpadovou stokou západu, protože jsme si to dlouhá léta nechávali líbit. To se nyní možná změní.

Proč v ČR účtuje mobilní operátor za stejnou službu, za jakou Rakušané účtují 6 Euro, Euro 30?

Máte toho také dost? Vrátíme politikům a globalistům úder jejich vlastními prostředky - hodnotu rychle ztrácejícími penězi!

18.11. 2011 Generalni stavka CR

Kradlouskova vlada ROZPOCTOVE ZOVODPOVNOSTI. Zlodejtunelovna rozvat statu.

via zpovedka.cz

Tak nám pan Kradlousek sebere miliardu na policii. V dobe masivni kapotalisiticke zlocinnosti.

Ze slibotechny exministra vnitra Radka Johna (VV) o tom, jak to „škrtání bylo naposled“, jak má resort od příštího roku dostat peníze navíc, zbyla jen vlahá vzpomínka.

Snaha konzervativců u moci vede k finanční ochraně movitých a k vyplenění peněženek středních a chudších vrstev – zvyšováním DPH na 14 procent a na 17,5 (kdoví zda ne na 19) procent v roce 2013 na potraviny, léky, bydlení energie, služeb atd..

Ministerstvo dopravy zveřejnilo celé platy svých náměstků a ředitelů

via novinky.cz

Nejlépe placen je podle ČT náměstek pro oblast alternativního financování dopravní infrastruktury Petr Sedláček. Jeho tabulková mzda činí 33 810 Kč, osobní ohodnocení 30 000 Kč a příplatek za vedení 21 000 korun. Celkem tedy jeho hrubá mzda představuje 84 810 korun.

Odměny prý nejvyšší úředníci ministerstva ze současného šéfa resortu Pavla Dobeše nebrali žádné. Česká televize ale zjistila, že od ledna jim Dobešův předchůdce vyplatil navíc ještě 670 000 korun.

take
http://www.novinky.cz/domaci/242149-politici-si-posypali-hlavu-popelem-navrh-...

Pyrotechnici se bouří: Český tunel: Dražší a horší, rozhodlo vedení.

V době, kdy se musí razantně škrtat v rozpočtu a peníze nejsou v podstatě na nic, vzniká nová pyrotechnická služba, která je o desítky miliónů dražší než ta původní a osvědčená. Považujeme to za velmi neefektivní a zbytečně drahé,

pátek 12. srpna 2011

Kapitalisticka krajne pravicova zlocinecka devastace zeme.

Vnitro: Organizovaný zločin prorostl do státní správy i policie. >Kapitalismus JE organizovany zlocin.

Organizovaný zločin je podle ministerstva vnitra v Česku na takové úrovni, že vedle soukromé sféry prorostl i do státní správy, samosprávy a orgánů činných v trestním řízení, tedy policie, státního zastupitelství i soudů. Úřad ve své nové koncepci boje proti organizovanému zločinu předpovídá, že se zločinecké skupiny budou snažit prosadit své zástupce do volených funkcí. Přístup do soukromé i státní sféry v současnosti získávají pomocí rozsáhlé korupce, uvedlo vnitro.

Organizovaný zločin představuje v současné době nejzávažnější nevojenskou hrozbu pro českou společnost. Zločinecké skupiny skrze svou činnost podrývají společenské uspořádání, narušují stabilitu ekonomiky, podkopávají demokratické struktury a v konečné fázi tak způsobují zánik právního státu," stojí v materiálu ministerstva.

Mezi hlavní trendy organizovaného zločinu patří podle úřadu rozšiřování nelegálních aktivit směrem k méně násilné a méně rizikové, ale zároveň více výnosné trestné činnosti. Většina zločineckých skupin začala v Česku působit po roce 1989, s přelomem tisíciletí začaly ustupovat od tradičních násilných praktik. Samotní šéfové mafií jsou prý pro policii "takřka nedostižitelní", protože se do páchání trestné činnosti zapojují jen minimálně a soustředí se hlavně na legální nebo polozákonné aktivity.

Výnosy zločineckých skupin se podle odhadů policie pohybují mezi miliony až miliardami korun ročně. "Část výnosů je vkládána do udržování a rozvoje trestné činnosti a do legálních podnikatelských činností. Předpokládat lze rovněž toky směrem do státní správy a do poradenských služeb v oblasti právní a ekonomické," stojí v koncepci.

Za jednu z nejvýnosnějších a nejnebezpečnějších forem organizované trestné činnosti v Česku vnitro označilo hospodářskou kriminalitu, kterou se ale nedaří dostatečně odhalovat, dokumentovat ani postihovat. Jde především o daňové úniky, úvěrové a dotační podvody, podvody s veřejnými zakázkami nebo praní špinavých peněz. Podle úřadu je vysoce pravděpodobné, že rozsah a škody způsobené hospodářskou kriminalitou se budou zvyšovat.

Ministerstvo odhaduje, že mafie se budou v nejbližších letech zajímat nejvíc o energetiku a energetické zdroje, například fotovoltaiku nebo přepravu a zpracování zemního plynu a ropy. Podle úřadu se zaměří i na dopravní infrastrukturu, dotace a investice do zemědělství a potravinářství, přírodní zdroje nebo oblast informačních technologií.

Nejmenší gangy mají podle vnitra 15 členů, v největších a nejlépe organizovaných je ovšem zapojeno až 200 lidí. Skupiny jsou tvořeny především na základě národnostní příslušnosti. V Česku jsou vedle domácích gangů nejaktivnější vietnamské, albánské, ukrajinské, ruské, gruzínské, arménské, nigerijské a bulharské zločinecké skupiny.

Podle vnitra může v budoucnu růst i násilí motocyklových gangů, které se v Česku podílejí na obchodu se zbraněmi, s drogami a prostituci.

PRAVICOVY ROZVRAT STATU.

TAK HLAVNE SKRTEJTE ROZPOCET POLICIE A HASICU.

středa 10. srpna 2011

London and UK riots: 50 powerful images - Telegraph

Velké světové protesty proti privatizacím zlodějského kapitalismu. Izrael, Španělsko, Řecko, další.

Here are some of the demands from protestors, according to Reuters:

  • Increase personal tax brackets for top earners
  • Enshrine the right to housing in the law; introduce rent controls; boost mortgage relief
  • Stop further privatization of things such as health facilities
  • Provide free education for all from the age of three months
  • Raise the minimum wage to 50 percent of the average wage

Spain, Greece , Portugal

všechno rozkrást, zprivatizovat, začít další válku a další zločiny - to je neklamný záměr a plán kriminálního divokého kapitalismu.

Mafiál pravice tunel zloděj kapitalismus: Základní životní potřeby dramaticky zdražují. Pečivo o třetinu! Chleba o čtvrtinu.

Ceny běžného pečiva vzrostly o 33,9 %, chleba o 21,8 %, mouky o 45,4 %, jedlých olejů o 26,2 %, cukru o 33 %, kakaa o 17,3 % a kávy o 23,1 procenta. V bydlení se meziročně zvýšily ceny zemního plynu o 11,5 %, elektřiny o 4,8 %, vodného o 6,2 %, stočného o 5,8 % a tepla a teplé vody o 1,6 procenta. Čisté nájemné se zvedlo o 3,1 %, v tom regulované nájemné vzrostlo o 8,2 % a tržní stouplo o 0,8 procenta.

jak si to ty světový divokokapitalistický válečníci představují, takhle vokrádat lidi i celý národy ??

dyť to je hanba.

volná ruka mafie, a trhne ceny, ... jenomže nahoru, a ne dolu.

Další dramatické zdražování základních životních potřeb nastane od ledna příštího roku 2012 v důsledku reformních kroků pravicové tunelvlády Nečasovy nepohody včetně zvýšení DPH.

Pak se lidi divjej, že celý svět demonstruje proti chudobě, nezaměstnanosti, bezdomovství, zlodějnám miliardářských elit ! Dyť jsou to prachsprostý yloději to sou, paní Muller.

Ministr financí Miroslav Kalousek však tvrdí, že se máme jako prasata v žitě a proto připravuje další škrty na výdajové straně státního rozpočtu

Von ten Kalousek, to bude také dobré pravicové hovád!

Zničit národ, to bude nejlevnější.

pondělí 1. srpna 2011

911 United We Investigate: Creating Enemies, Attacks - False Flag Inside Operations. It's a Sliding Scale. War is an error.

Lets keep in mind that scales of False Flag or Inside Operations are sliding.

From 0 -100%

From we found out, we observed, we got to know.... we contacted them, we followed them .. we put people around them ... we provided money .. ideas ... we couched them .... we told them how .. we provided co con conspirators ... we opened up skies ... we helped them do it ... we gave them bombs .... we bombed it for them ... .... and then we killed them? .... did they ever know what was happening? .......
but they wanted to do it anyway, right?

On this scale, Norway might be close to 0. 911 WTC, Oklahoma and London, however, are 100% false flags.
911 is also 100% proven, Oklahoma and London about 95% sure.

And to start with, we provide a cause, an issue to stand for, to struggle for. ... Some war assault? That will elicit a just resistance, up to a point of terrorism in some cases - an eye for an eye in the eye of assaulted.

Using and killing your enemies.
Sometimes its better to keep them alive, to keep them hurting and warring and killing among themselves.

Controlling and managing the world, the privilege of a superpower, of the strongest, wisest most skilled warrior.

It is very critical that superpower wages ONLY just, defensive wars. In the case of US, the last just war was that one of WWII.

These False Flag operations are signs of high warrior war killing tactic skills.

Unjust aggressive war is about killing and prevailing, therefore it would be foolish and amateurish not to use deception and deceit.

Therefore, since you are either a war criminal aggressor, or you defend a just war, in both cases henceforth, a DECEIT might be necessary and advisable tool, one of necessary tools, in order to prevail.

Since its not ideas and justice and truth that is winning a war, the most deranged, aggressive, violent and skilled warrior will win.
IT'S THE TECHNOLOGY, stupid.

WAR IS BABRBARIC, ANIMALISTIC, UNCIVILIZED ERROR OF REASON.

NOBODY SHOULD USE FORCE, VIOLENCE WAR AGAINST THEIR FELLOW HUMAN BEINGS ON PLANET EARTH.
LEST IT WILL LEAD TO DISINTEGRATION OF OUR WORLD, OF HUMAN RACE.

WAR IS A CRIME. WAR AND SPIRIT OF WAR IS A NASTY, STICKY QUAGMIRE THAT WHEN ONCE IT ENVELOPES AND POISONS THE WORLD, IT IS VERY DIFFICULT TO AVOID IT, TO CONTROL IT. TO MANAGE ITS DEVASTATION.

We all are descendants of those who killed first.

Can we stop the cycle of human animal ancestry, of aggressive violence, dwelling mostly in male organisms?

Then lets stop the wars, stop using violence NOW.

Mutually.
And for ever.

Protest proti záměru vypnout internet v knihovnách. Pravicovy rozvrat statu a naroda.

via facebook.com

je to smutne jak ceska mafial feudal pravice devastuje narod ve jmenu rozkradani, "privatizacniho tunelovani" vseho , zdrazovani vseho ... www.ceskezpravy.blogspot.com ....

volny trh je tu snad proto, aby sly ceny konkurenci dolu, ne ?? ..

anebo aby kapitalisticke mafie mely volnou ruku, mohly volne zdrazovat a rozkradat vsechno? .. a pak zorganizuji valku ... uz tam temer jsme

FriendFeed.com/CeskeZpravy