středa 10. srpna 2011

Mafiál pravice tunel zloděj kapitalismus: Základní životní potřeby dramaticky zdražují. Pečivo o třetinu! Chleba o čtvrtinu.

Ceny běžného pečiva vzrostly o 33,9 %, chleba o 21,8 %, mouky o 45,4 %, jedlých olejů o 26,2 %, cukru o 33 %, kakaa o 17,3 % a kávy o 23,1 procenta. V bydlení se meziročně zvýšily ceny zemního plynu o 11,5 %, elektřiny o 4,8 %, vodného o 6,2 %, stočného o 5,8 % a tepla a teplé vody o 1,6 procenta. Čisté nájemné se zvedlo o 3,1 %, v tom regulované nájemné vzrostlo o 8,2 % a tržní stouplo o 0,8 procenta.

jak si to ty světový divokokapitalistický válečníci představují, takhle vokrádat lidi i celý národy ??

dyť to je hanba.

volná ruka mafie, a trhne ceny, ... jenomže nahoru, a ne dolu.

Další dramatické zdražování základních životních potřeb nastane od ledna příštího roku 2012 v důsledku reformních kroků pravicové tunelvlády Nečasovy nepohody včetně zvýšení DPH.

Pak se lidi divjej, že celý svět demonstruje proti chudobě, nezaměstnanosti, bezdomovství, zlodějnám miliardářských elit ! Dyť jsou to prachsprostý yloději to sou, paní Muller.

Ministr financí Miroslav Kalousek však tvrdí, že se máme jako prasata v žitě a proto připravuje další škrty na výdajové straně státního rozpočtu

Von ten Kalousek, to bude také dobré pravicové hovád!

Zničit národ, to bude nejlevnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

FriendFeed.com/CeskeZpravy