středa 16. listopadu 2011

Výzva ANO 2011. Podpořte snahu o nápravu ve společnosti, zdeformované korupcí, zlodějnou. Ano2011.cz. Andrej Babiš.

Musí to tak být?
Za první republiky jsme patřili mezi nejvyspělejší průmyslové země světa. Český národ má pořád obrovský potenciál. Žije tady spousta šikovných a podnikavých lidí, čeští manažeři se uplatnili při řízení globálních firem. Naše země může mít zase přebytkový státní rozpočet. A naše děti pak mohou žít ve společnosti, která bude svojí úrovní podobná Švédsku nebo Švýcarsku.

Je to možné?
Ano, pokud se sjednotíme a budeme mít společný cíl. Tím cílem je spravedlivější společnost, funkční a právní stát.

A toho můžeme dosáhnout jedině jednoznačným vítězstvím občanského hnutí složeného z důvěryhodných a nezávislých osobností České republiky v následujících parlamentních volbách,
aby bylo možné prosadit zákony, které povedou k omezení dosavadního politického marasmu, zabrání rozkrádání státu, zvýší všeobecnou transparentnost a efektivitu veřejné správy a umožní začít používat při správě státu zdravý rozum.

Pojďme s tím něco udělat!
Proto vás všechny vyzývám, abyste se zapojili do naší iniciativy ANO 2011 a předložili svoje představy, jak by měla naše veřejná správa a ekonomika fungovat, a navrhli důvěryhodné a uznávané osobnosti hospodářského a společenského života, které by měly tento projekt realizovat.

Buďte aktivní a přidejte se k nám.

Podpořte lepší budoucnost
pro sebe a pro svoje děti
na webových stránkách

www.ANO2011.cz
Děkuji
Andrej Babiš
Akce nespokojených občanů

další možností je hnutí www.ProAlt.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

FriendFeed.com/CeskeZpravy